Donationer!

Vi har redan fått in donationer från ett stort antal personer och vi vill rikta ett jättetack till alla som har skänkt pengar. Vi är dock fortfarande långt från de summorna som vi behöver komma upp i för att kunna sjösätta eftersöksprojektet. Alla donationer räknas, så tveka inte att skicka ett bidrag om du inte redan har gjort det.

Som tidigare sagts så kommer SAMTLIGA donationer att återlämnas om vi inte kommer upp i den summa som krävs för att kunna genomföra några åtgärder. Så man skall inte känna att man riskerar att donera till någonting som inte blir av!

Donationer tas enklast emot via Swish på 072-7298611

Urban Gärdek & resten av grävgruppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: